Ik ben Natascha Kuizenga geboren in maart 1981. Ik ben getrouwd met Hugo Hollebrandse (1971) en samen hebben we drie kinderen: Luca (2005), Esmee (2007) en Kyan (2011). Voordat ik mijn eigen kinderopvang opstartte heb ik gewerkt als kraamverzorgster maar omdat mijn man in de horeca werkt was het voor ons erg moeilijk om flexibele opvang te vinden vandaar dat ik heb besloten om zelf flexibele opvang aan te gaan bieden.

 

We wonen in een leuke straat in Serooskerke (Walcheren) en bij ons achter is een groot plein waar de oudere kinderen lekker kunnen spelen, voetballen, steppen enz. Als het in de zomer mooi weer is ga ik met de kleinere kinderen naar het plein maar ze kunnen ook fijn bij ons achter in de tuin spelen waar een zandbak staat en veel buitenspeelgoed zoals een wip, skelter en driewieler. Ook gaan we regelmatig wandelen want in de buurt is een park waar je een leuke wandeling kunt maken of we gaan naar Molen de Jonge Johannes waar een leuke speeltuin is voor de kleinere kinderen maar zeker ook voor de grotere kinderen. Bij slecht weer gaan we knutselen, spelletjes doen, tekenen, een boekje lezen en regelmatig bak ik ook cakejes die de kinderen dan mogen versieren.

 

Wij hebben een labrador Max die alle aandacht helemaal geweldig vindt en ook de wandelingen die we maken met de kinderen dus als u het prettig vind dat uw kinderen ook met dieren om leren gaan bent u bij kinderopvang Lucky aan het juiste adres.

 

Ook zorg ik voor activiteiten passend bij de tijd van het jaar, bijvoorbeeld met sinterklaas een sinterklaasmiddag met echte pieten, paaseieren zoeken met Pasen, een kerststukje maken en de kerstboom versieren met kerst. Op de warme dagen in de zomer kunnen we ook waterspelletjes doen op het plein en gaan we in de herfst naar het bos om van alles te verzamelen en bijvoorbeeld een kijkdoos van te maken.